Welkom bij Choubidous.be

Choubidous is gespecialiseerd in de verkoop van knuffels en houten speelgoed, allen van kwaliteit!

Alle specialisten zijn het erover eens dat het spel uiterst belangrijk is voor de harmonieuze ontwikkeling van het kind. We moeten natuurlijk erkennen dat de huidige markt overloopt van een overmatige massa van producten uit alle genres, terwijl het speelgoed en knuffels van onze kleine “choubidous” altijd momentaankopen zijn.

 

Bij Choubidous.be gaat u een geheel van producten ontdekken die we zelf grondig hebben bestudeerd en die ons zeer aanspraken. Deze hebben we gekozen hebben uit verschillende merken van kwaliteitsvolle knuffels & houten speelgoed; we hebben er de exclusiviteit van verkoop in België en Luxemburg van verkregen.

 

Als u verkoper bent

  

Blader dan zeker eens door onze verschillende collecties, nieuwigheden en promoties. Vervolgens, om uw eerste online bestelling door te voeren, moet u enkel een account aanmaken door het formulier in te vullen dat u vindt onder het tabblad “Inloggen en account aanmaken”. Na controle van uw gegevens, accepteren wij uw inschrijving en sturen we u een bevestigings-e-mail met uw toegangscodes door.

  

Als u echter, net zoals wij, liever de producten in het echt ziet en aanraakt, aarzel dan niet om ons te contacteren en we komen met plezier u ontmoeten om u de producten maar ook de verschillende catalogussen en voorbeeldstukken te presenteren.

 

Als u een particulier bent

  

Blader dan zeker eens door de fotogalerijen en omschrijvingen van onze producten, “vind ze leuk”, en deel ze met je vrienden. Als u zich hebt laten verleiden door een van onze producten en u weet niet waar u het kunt vinden, contacteer ons en we verschaffen u met plezier het adres van de verkoper, het dichtst bij u in de buurt.